HTML

mandeblog

Mandeville Rudolf blogja

Friss topikok

  • bokarpati: Tetszik a hozzaallas!!!! (2013.06.28. 00:36) Az a fránya cukor
  • bokarpati: Na ez mar kezzelfoghato. (2013.06.24. 14:28) Az a fránya cukor
  • mande: Félreérted. A diagnózis megvan. A későbbi életvitelről vannak kérdések... (2013.06.23. 23:13) Az a fránya cukor
  • mande: @iwerner: A koleszterin mentes rád vár, nekem csak cukker... Azért a hasbaszúrás látványos. Szerin... (2013.06.23. 23:11) Az a fránya cukor
  • bokarpati: Csak, hogy ne erezd magad egyedul; nalam diverticulitiseket talaltak a beleimen tavaly novemberben... (2013.06.20. 21:22) Az a fránya cukor

Címkék

Az a fránya cukor

2013.06.21. 20:14 mande

Már nem számolom a vérvételeket, a cukor méréseket. A cukor mérés ujjbegyekbe bökéssel indul, viccesen kis mennyiség vér elég hozzá, nulla seb, de az ember érzi utána. Mostanra minden ujjam érzékeny, az ipad is egyre keményebb. Talán a Twist Olivérben volt, hogy a zsebtolvajok újjait felsebezték, hogy érzékeny legyen, így javítva a matatás hatékonyságát a zsebekben. Nos lassan én is mehetek zsebet tolvajlani.

Az új szobatársam Gróf úr, egy idősebb úriember, ő a székletével küzd. Vicces jelenet volt, amikor este gyógyszer helyett a kanül lezáró kapukját vette be. A nővér kicsit kiakadt, de utána járt, nem lesz baj, a széklet probléma megoldja. Reggel nevetve mesélte, hogy kicsit rücskös volt és kemény, de a mai gyógyszereknél nem volt nagyobb, és nem volt keserű.

Ma úgy tűnik vége a kisérletezésnek, kezd rendeződni a helyzet, beáll a rend: napi 6 kaja, meghatározott időpontokban, meghatározott szénhidrát bevitellel, inzulin naponta háromszor, egyelőre. Mától magamat szúrom hasba, így már látom a tűt, nem kicsi.

Kaptam olvasni valót a betegségről, azt lapozgatom.

Gróf úr cukra alacsony, folyamatosan etetik. Azért éhes vagyok...

Este már maganak szúrtam az inzulint, tréfásan hasba szúrom magam, nyomok, várok, kihúzok. A nővérnek jobban megy...

2 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://mande.blog.hu/api/trackback/id/tr455371752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iwerner 2013.06.22. 14:25:26

Szevasz! Kitartást, jobbulást! Már most nekiálltam a cukor nélküli szőlő nemesítéséhez, hogy szeptemberben együtt tudjunk szüretelni egy koleszterinmentes pörkölt kíséretében. Persze ehhez az is kell, hogy ne sütögessek ki baker cisztát virtuális tüdőemblémával, ahogy tettem ezt 9 hónappal ezelőtt. Most így nyáron a leprám is jobban van.
A zömök, alacsony, kegyetlen ember (bátyám) azt izeni, h akkor most marad a spangli.
Üdv, Pista

mande 2013.06.23. 23:11:13

@iwerner: A koleszterin mentes rád vár, nekem csak cukker...
Azért a hasbaszúrás látványos. Szerintem az oxigén tartály, esetleg az infúziós pörkölt tud többet. Már megbocsáss, egy vacak lepra már kevés! Esetleg egy rokker kocsi.
süti beállítások módosítása